Over Ons

Wie zijn wij?

Een klein team met grote ideeën

Hoe gaan we te werk?

Preproductie

Tijdens preproductie zullen we volgende zaken met u bespreken:

Boodschap

Wat wil u bereiken met uw idee, welke boodschap wil u overbrengen?

Doelgroep

Welke mensen wil u aanspreken? En wat is het uiteindelijke doel van uw video/ productie. Door dit goed te gaan bekijken proberen we zo om een nieuwe groep van potentiële klanten aan te werven.

Stijl

Hoewel dit uiteraard sterk samenhangt met de doelgroep en de boodschap is stijl ook een kwestie van smaak. We proberen samen met de klant tot eenzelfde stijl te komen, deze kan gaan van een cinema stijl tot een heel strak design.

Budget

Het budget speelt een grote rol in wat het eindresultaat zal brengen. Dit word samen met de klant besproken en overlegt wij werken meestal met een 3 tal offerte waar dat de klant kan zien wat mogelijk is voor de prijs.Uiteindelijk komen we tot een script waar we een perfect overzicht krijgen van hoe en waar we het verhaal vertellen. Ook elementen zoals visuele effecten worden hierin opgenomen om een totaalschets te maken. Zodat beide partijen exact weten wat er gedaan wordt.

Productie

De video wordt geschoten. We gebruiken een heel arsenaal aan technieken om de krachtigste beelden uit de beste locaties te kunnen halen. Flycam, camera kraan, slider,… Allemaal om net dat éne unieke beeld vast te leggen.

Post-productie

Nadat de beelden gedraaid zijn werken we het geheel verder af in onze montage studio.